Жорж Ганчев за живота между семейството, киното и политиката...

За най-голямо мое учудване искам да кажа, че Жорж се връща в политиката. Не мога да търпя крадците на България в политическата класа да се държат като фараони и техните мекерета – местните фараони в малките градчета, да тероризират дребния, средния и семейния бизнес, за който се борих аз толкова години. Това заяви в студиото на „Здравей, България" Жорж Ганчев и допълни, че се завръща със своята формация Национално патриотично обединение.
 
Той заяви, че с новата си формация иска да даде надежда на младите българи да не презират труда и езика си, а да се гордеят с него. Жорж Ганчев сподели, че изгонил  „Болен Лидеров" и Румен Леонидов, защото те предлагали единствено омраза.

„Нашият народ е една шепа, как може брат с брата да се третира с омраза", заяви Жорж Ганчев и допълни, че политиката на омразата е „стара шапка" и че вместо това иска партията му да излъчва вяра, добрата и уважение към закона и семейството.

Жорж Ганчев беше категоричен, че догодина се завръща самостоятелно на изборите, без да участва в каквито и да било коалиции.

Жорж Ганчев заяви, че старата му партия „Български бизнес блок", с която стана известен, вече не съществувала, защото била открадната по указание на Иван Костов с помощта на циганите на Цветелин Кънчев. Той обясни, че през 1994 г., когато БББ спечели 24% на парламентарните избори, червената мафия им отнела 720 000 допълнителни гласа, като са ги обявили за мъртви души. Целта им била да спрат политическия възход на партията му.
 
Относно управляващото мнозинство Жорж Ганчев направи следния коментар: „Бойко е нужен днес. Той е енергичен и може да свърши работа. Учи се в движение, както виждате и си променя мнението по четири пъти на ден, но може би ситуацията го налага. Но една птичка пролет не прави."

Гостът допълни, че „в България властта се търкаля по улицата и всеки може да се наведе и да я вземе".

За себе си Жорж Ганчев разказа следното: „Живея във Галактика Владая. Обичам си селото. През лятото съм в село Резово, в Лос Анджелис – на 800 метра от океана. Сега с моя нов партньор в Холивуд написахме нов филм – екшън трилър. Локацията е Русе. Много бърз, с любовна история вътре, бандюги от Русия перат пари през България."

Той сподели, че е режисьор, продуцент и сценарист на филма и че актьорство не му трябва, тъй като той е „щастливото овчарче от България". Освен че се занимава с кино, Жорж Ганчев се похвали с романа си „Радостта на палача".

Вижте цялото гостуване на Жорж Ганчев във „Здравей, България" – вижте във видеото.