18 късметлии ще имат възможността да станат част от метъл събитието на годината LOUD FESTIVAL 2012..

 

18 късметлии ще имат възможността да станат част от метъл събитието на годината LOUD FESTIVAL 2012 и да се срещнат с едни от най-легендарните метъл групи. Причината за това е най-новата игра, която стартира от днес в ефира на телевизия ДИЕМА – Get LOUD.

 

Десетима щастливци ще спечелят двудневен билет за фестивала, а осем ще имат възможността да се срещнат с членовете на една от любимите си метъл банди – W.A.S.P., Symphony X, Soulfly и Annihilator.

 

За да се борят за тези награди, от 07 до 18 май феновете на тежкия саунд трябва да отговорят правилно на въпрос, свързан с групите участници във фестивала, на официалната фейсбук страница на ДИЕМА – facebook.com/diema.bg. Освен на страницата, въпросите ще бъдат задавани и в ефира на единственото телевизионно предаване за рок и метъл музика – „Фрактура" (всяка неделя от 24.00 ч. по ДИЕМА).

 

Всички, отговорили правилно на поне един въпрос, ще участват в томбола за спечелването на двудневен билет за фестивала, а тези, които са дали верен отговор на всички въпроси, ще имат реалния шанс да се срещнат на живо с едни от най-големите метъл легенди.

 

Победителите ще бъдат обявени на 27 май в ефира на „Фрактура", както и на официалната фейсбук страница на ДИЕМА.

 

Всички желаещи да участват могат да намерят пълните условия и регламент на играта на официалната фейсбук страница на ДИЕМА, както и на сайта на телевизията.