Екслидерът на партия коментира битката в дясно...

 

Като личност Ваньо Шарков е най-подходящ за председател на СДС, заяви в „Здравей, България" екслидерът на СДС Мартин Димитров. По думите му Шарков има шанс да стане лидер на десните, ако министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов „започне да си гледа ГЕРБ и министерството". 

 

„В българската десница емоциите са толкова силни, че е възможно юрганът да изгори заради един човек", подчерта Димитров.

 

Той допълни, че за него е важно да го има СДС. „СДС не трябва да бъде продадено или закрито", коментира екслидерът на сините.

 

Меглена Кунева се опитва да фалшифицира своята собствена история. Не може да си довел царя, да си бил министър на Станишев и да кажеш: „ето, аз правя една нова партия", каза Мартин Димитров.

 

Според него „ГЕРБ знаят, че до изборите ще бъдат силно омазани. Например, Законът за горите – той беше написан за трима олигарси. ГЕРБ разчитат да няма конкуренция, изборът да е между тях и БСП и хората да си кажат „за комунистите няма да гласуваме" и това развали „Синята коалиция", обобщи Мартин Димитров.