Изпълнителя се забърка в свалка с младо гадже

Едно от най-стабилните семейства в Холивуд се разпадна. Хайди Клум и Сийл се разделиха, въпреки че всяка година романтично подновяваха брака си.

 

Старанията да се спаси връзката им се оказаха напразни. Разводът на „красавицата и звярът” вече е стартирал и двамата поеха по различни пътища. Молбата за развод е подадена от топ модела, след като певецът й посегнал. „Ангелът на Виктория” сподели, че вече едва ли ще мине под венчилото отново.

 

Топ моделът не понася лесно раздялата, при Сийл обаче не е така. Певецът е хванат в крачка с младо гадже и то във фитнеса. Шоколадовият изпълнител демонстрира мускули пред неизвестна дама. Така по-лесно се развлича от мислите за проваленото си семейство. В молбата за развод е посочена като причина непреодолими различия.

 

След близо седемгодишен брак и четири деца Хайди и Сийл вече са минало като двойка. Сега спорят за попечителствата на отрочетата си. Изпълнителят иска да вземе два от наследниците.

 

Клум има дъщеричка от милионера Флавио Бриаторе, която по-късно бе осиновена от Сийл.

 

Запознати споделят, че виновни са професии на двамата, които непрекъснато ги разделяли. От друга страна, сега им е паднало да се отдадат на летни свалки, в което също си има очарование.