Започва продажбата на билети за най-голямата социална инициатива на Нова Броудкастинг Груп

Започва продажбата на билети за най-голямата социална инициатива на Нова Броудкастинг Груп – MTG United for Peace. Тя дава възможност на деца, лишени от родителски грижи, да спортуват, учат и споделят общи ценности като уважение, толерантност и мир.

 

Основен фокус на инициативата е организирането на благотворителен футболен турнир за деца, лишени от родителски грижи, и благотворителен ВИП мач с участието на български и чуждестранни футболни звезди.

 

Тяхната цел е излъчването на победител, който да представи България на международния финал MTG United for Peace през октомври 2012 г. в Осло и събирането на средства за дарителски фонд определен за спортни стипендии за деца, в неравностойно положение.

 

Само за една година, благодарение на тази инициатива, 37 деца, лишени от родителски грижи, в цялата страна получиха стипендии за обучение в спортни училища.

 

Присъединете се към инициативата! Елате на Национален стадион „Васил Левски” на 13 септември, точно в 19.00 ч., заедно с вашето семейство и се забавлявайте!

 

Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и на централната каса на стадиона.

 

Очакваме Ви!