Изпълнителят сам е измислил историята, която е заснета във видеото

Момчетата не изостават от фолк надпреварата. Ставаме свидетели на дебют след дебют. За съжаление визията на новите попълнения не е достатъчно мъжествена, колкото ни се иска да бъде. Ако не друго, младежите компенсират с нестандартни идеи в клиповете си. Дебютантът Александър атакува с парчето „Осемнайсет плюс”.

 

Изпълнителят сам е измислил как точно ще изглежда видеото. Историята е за зубър, който обаче успява да намери сродна душа. Сърцераздирателната гледка е допълнена от язденето на симпатично магаре. Явно ролята му е да внесе приказен елемент в клипа.

 

Най-големият проблем, пред който бил изправен певецът, е било намирането на зъбни шини. Той признава, че се е затруднил, но мъките са си заслужавали, тъй като стоят ефектно на екрана.

 

Александър сподели, че е имал проблем и с откриването на подходяща актриса. Когато най-добрата му приятелка Симона разбрала, тръгнала от морето към София, без да се замисля. Финалът е неочакван и загатва продължение.

 

Цялата визия, текст и клип са наивни – дебютантите има още много какво да учат.

 

В първия проект на Александър „Целуваш лошо” основно внимание е обърнато на отношенията със засукани жени. Честно казано подобни кадри по дискотеките не само са тотално изтъркани, но до болка са омръзнали на публиката.

 

Дано младите мъже се вземат в ръце и веднъж завинаги зарежат романтичното излъчване. Жените винаги са си падали по лоши момчета.  Крайно време е дори прохождащите творци да го осъзнаят.