Световноизвестният лектор изнася семинар в България на 8 декември

Световноизвестният лектор и автор от Канада Джон Кехоу ще представи нов семинар в България на 8 декември в зала 3 на НДК - „Квантовият войн – бъдещето на ума“.

 

На този семинар Джон Кехоу ще ни запознае с иновативните методи да бъдем Квантови войни – как да обединим четирите части на същността на човека: ум, тяло, подсъзнание и душа и да достигнем до начина да живеем успешно и щастливо.

 

Една от най-динамичните теми, засегнати на този семинар е концепцията на квантовото време и пространство, където успяваме да свържем миналото и бъдещето по начин, който на пръв поглед изглежда налудничав.

 

Джон Кехоу е открит и енергичн учител, автор, социално отговорен човек и защитник на уникалния човешки потенциал, който може да транформира света и живота ни чрез мисли. Той е провеждал лекции на всеки континент, а неговата книга „Подсъзнанието може всичко“, е бестселър в повече от 10 държави.    

 

Неговата методика на учене е повлияна директно от силата и енергията, която притежава всеки човек, така че всеки сам да оформи себе  си.

 

“Подсъзнанието може всичко“ се продава в милиони копия, преведена и издавана на много езици – френски, немски, японски, корейски, руски, български, латвийски, италиански и сръбски. Сега представя новата си теория изложена в книгата „Квантовият войн или възможностите на подсъзнанието в квантовия свят“.

 

Той е открит и енергичн учител, автор, социално отговорен човек и защитник на уникалния човешки потенциал, който може да транформира света и живота ни чрез мисли. Джон Кехоу е провеждал лекции на всеки континент, а неговата книга „Подсъзнанието може всичко“, е бестселър в повече от 10 държави.    

 

Неговата методика на учене повлияна директно от силата и енергията, която притежава всеки човек, така че всеки сам да оформи себе  си. “Подсъзнанието може всичко“ се продава в милиони копия и става световен бестселър, преведен и издавам на много езици – френски, немски, японски, корейски, руски, български, латвийски, италиански и сръбски.