Истинска седмица на любовта очаква участниците следващата седмица

Истинска седмица на любовта очаква участниците в „Черешката на тортата – ти си звездата” следващата седмица. От първия до последния ден, освен богато меню от специалитети, на масата ще прехвърчат любовни искри, а на финала дори ще чуем Менделсон.

 

Кулинарната петорка ще се състои от бивш футболист и настоящ актьор, поп фолк изпълнителка, виолончелист, собственик на ресторант и диджей.

 

Седмицата ще бъде открита с мексиканска кухня, специални подаръци и завръзка на любовната история между двама от участниците – домакинът в понеделник и бивш футболист Радослав и поп-фолк изпълнителката Виктория.

 

Във вторник домакин ще бъде именно Виктория – тя ще приготви традиционни специалитети, ще посрещне гостите си с изпълнение на плейбек, което ще скандализира почти всички.

 

На гостите ще им бъде особено студено, а любовните емоции ще станат още по-сериозни. От поп-фолк в сряда ще преминем към класическа музика – домакин ще бъде виолончелистката и студент в музикалната академия Йоанна. В нейната вечер ще има дуел, арабски специалитети и... първа целувка.

 

В четвъртък менюто ще бъде гръцко-италианско. Своите кулинарни и ресторантьорски способности ще доказва собственикът на ресторант Росен. Изненадата му – гледане на кафе, ще даде на гостите много отговори, особено на Виктория и Радослав за бъдещето им като двойка.

 

Менделсон ще чуят участниците в петък, когато домакин ще бъде диджеят Петьо, а специалитетът на вечерта – истинска сватба. Йоанна и Росен ще са кумове, Петьо – ще отговоря за музиката, а Радослав и Виктория ще са младоженците. Масата ще е обсипана с богато сватбено меню, ще има първи сватбен танц, а накрая никой няма да се сеща за плакета, защото всички ще викат „Горчиво”. 

 

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 19 ноември до 23 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ