Близо 7 000 души се пренесоха в изминалото десетилетие с плеяда от международни и български звезди

Малко след полунощ близо 7000-та тълпа, изпълнила Зала „Фестивална”, беше напълно взривена от изпълнението на Dr. Alban по време на концерта „Обичам 90-те”, който се състоя в петък вечер. Организатори на грандиозното парти бяха Радио ENERGY и Коко Ейджънси. 

 
Началото на купона постави Камен Воденичаров с „Не съм избягал”, изненадвайки публиката с появата на своите най-добри приятели и колеги от 90-те Тончо Токмакчиев и Август Попов. 
 
Веднага след тях залата беше обхваната от невероятното настроение на фронтмените на „Captain Jack”. Брус и Съни дадоха старт на танците в залата с изпълненията си на „Captain Jack”, “Iko, Iko” и още четири парчета от най-хитовите им песни от 90-те години.
 
Немският диджей DJ SASH! зарадва публиката с двойно по-дълъг сет от планирания, а 2 Brothers on the 4th Floor нажежиха до червено страстите с изпълненията на “Come take my hand”, “Never Alone”, още от своите най-големи хитове, както и специален бис само за невероятната публика на „Обичам 90-те”.
 
Очарователната Дезрии поздрави от сцената екипът на радио ENERGY със седмия им рожден ден с акапелно изпълнение на „Happy Birthday”.
 
Ice MC събуди позабравените спомени във феновете с „Coco Jambo”, “Boom, Boom”, а Ирина Флорин определено пренесе всички присъстващи на концерта в ерата на раждането на клубната музика с „Цвят лилав” и „Пътуване”.
 
Тони и Стоян Михалев и Виктор върнаха романтизма и накараха публиката да затанцува по двойки.
 
Фен на музиката на 90-те беше подготвил специална изненада за приятелката си с предложение за брак, за което водещият на купона Камен Воденичаров му асистира. Любимата на сърцето му допринесе за радостта от невероятния концерт и с положителен отговор на предложението.   
 
Седемчасовият купон беше изпълнен с много фойерверки, светлинно шоу и изненади, сред които бе и изпълнението на култовото парче „Вчера в детската градина” в изпълнение на Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и Август Попов.
 
На събитието беше обявен и печелившият от фото конкурса във фен-страницата на „Обичам 90-те” във Facebook – Христо от София. Той ще получи незабравимо приключение под формата на екскурзия и концерт в Белгия. 
 
Предвид небивалия интерес към концерта организаторите готвят второ издание на партито на 7 юни 2013 г. 
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си