Рискува и спечели или рискува и загуби с участието си във VIP Brother Къци Вапцаров?

„Аз съм направил много неща, които не са показани, една моя страна в Къщата”, обясни Къци Вапцаров по време на гостуването си в „Карбовски: Директно”. Той допълни, че никога не му е харесвало да бъде жертва, а когато влезе в такава роля стиска зъби и чака да мине.

„България е агресивна страна. Опитвам се да бъда внимателен в една агресивна среда, защото ситуацията в Къщата много отговаряше на ситуацията в страната”, обясни Къци. Той допълни, че не му е приятно да бъде агресивен и беше категоричен, че възпитанието не означава страх.

„Категорично не съм съгласен, че неотговарянето на агресия с агресия е липса на позиция. Според мен културното отношение към агресията също е форма на позиция, на интелигентност и на сила”, категоричен е Къци Вапцаров.

„Озверявам, ако ме предизвикаш ще озверея и ще трябва да те пазя от себе си”, обясни Къци.

„В живота съм много борбен човек, човек с позиция. В тази къща не желаех да се боря. Прецених, че нямам време да възпитам и променям някои хора. Още при влизането си в Къщата бях с тази философия”, заяви Къци.

Водещият обясни, че все още не може да отговори със сигурност дали преживяването VIP Brother си е заслужавало, тъй като в момента все още се намира в „безмитната зона”, но поясни, че по-скоро си е заслужавало.

„Най-голямата награда, която получих след излизането си, е много добро отношение, любов и уважение от много хора”, сподели звездата.

По негови думи всички в Къщата най-много се страхували от реакцията на хората, с която ще се сблъскат след излизането си.

„Ние сме много изолирани. Не знаем за сюжетните линии, в които сме. Решава се една сюжетна линия и каквото и да правиш през другото време, то няма да бъде дадено. Ще бъде дадено само онова, което отговаря на твоята сюжетна линия”, обясни Къци.

Какво мисли за Къцамун и напивал ли се е някога Къци Вапцаров – гледайте във видеото.

 

След интервюто на Къци Вапцаров Черната Златка пожела да коментира изказванията му. Какво обясни тя - гледайте на Nova Play.