Участничката в Биг Брадър 2 за случилото се след участието й в шоуто и промени в живота й


„Преживях много силни емоции в шоуто, но шокът дойде след това”, заяви участничката в Биг Брадър 2 по време на гостуването си в „Събуди се”. Тя обясни, че животът й след шоуто е бил много по-голям шок за нея, отколкото това, което се е случило вътре.

„Бях принудена да се справям с много неща – със семейството ми, едва ли не с цялата страна. Но тези неща, така да се каже, аз съм си ги направила. Отвън заварих майка ми и баща ми в много тежко състояние”, допълни Елена.

Красивата участничка обаче беше категорична, че не съжалява за случилото се между нея и Миро в шоуто.

Съжалявам единствено а това, че се случи по този начин. Аз не съм искала това да се случи по телевизията. Сигурна съм, че това щеше да се случи така или иначе, просто тогава дойде моментът”, обясни Елена.

„С Мариян сме изключително добри отношения, за тези 7 години сме се виждали постоянно”, разказа участничката в Биг Брадър и допълни, че той е останал ценен човек за нея и не може да каже нищо лошо за него.

Елена отрече да се скрила след предаването.

„Аз винаги съм се радвала преди това на анонимния си живот, не съм искала да бъда известна. Тогава станах известна, без да искам. Бях на 24 години и буквално на шега беше цялото участие”, разказа Елена и допълни, че сега е отказала да участва, защото не е в нейната природа.

Какво разказа още Елена за промените в живота й след участието й в шоуто и кой от участниците в Биг Брадър All Stras подкрепя - гледайте във видеото.