Тримата разказаха за спомените им от Къщата и за промените в живота им след края на шоуто...

Трима от най-колоритните участници в първото издание на VIP Brother се завръщат заедно на екран, за да гостуват на „Съпругите” Мая и Жени.

„Наистина имам хубави спомени от Къщата на VIP Brother. Всеки, който е бил в нея, никога няма да забрави спомените си от там”, разказа Весела Нейнски, която остана само осем дни в шоуто преди да поиска да напусне доброволно.

Тя сподели, че си спомня мисията с еротичните танци с Киро Скалата, която имала.

„Нас може би самите продуценти и сценаристи ни щадяха като първи VIP Brother”, сподели Весела и допълни, че може би при тях битовите условия са били много тежки. Тя припомни, че в Къщата не са имали храна, а топла вода имало само рано сутрин.

Според Митьо Пищова след участието си е първото издание на VIP Brother преди 6 години единствено Киро Скалата е продължил по пътя на известността. Весела Нейнски обясни, че няма мнение за развитието на живота на останалите Съквартиранти, с които е била, тъй като не поддържа връзка с тях. Киро Скалата пък отбеляза, че Пищова е тръгнал по пътя на шоу бизнеса.

„С Дичо правихме няколко проекта, с Коцето се виждам. Лилана изчезна, в чужбина прави политическа кариера”, допълни Киро.

„Галка от „Каризма” финишира като счупена перка на самолет и падна на земята”, побърза да допълни Пищова.

Относно участниците в Биг Брадър All Stars Митьо Пищова заяви, че там има „трима селяни и едно магаре”, а като свой фаворит посочи Борислав.

Какво разказаха още Киро Скалата, Весела Нейнски и Митьо Пищова за промените в личен план – гледайте във видеото.