Момчетата подчертаха, че има разлика межсу твореца и звездата

„Ние не сме звезди, ние сме певци”, обясниха финалистите от „X factor” - Рафи, Боги, Мойсей, по време на гостуването си при „Съпругите” Мая и Жени. Момчетата подчертаха, че има разлика межсу твореца и звездата.

„Един човек не е способен сам да направи така, че да стане любимец на публиката. Винаги някой го подкрепя. В случая ние си имаме мениджъри, продуценти, приятели и хора, които оценяват таланта и искат да ни помагат”, на мнение е Мойсей.

Рафи допълни, че е важно човек да има желание да постигне нещо и да работи за него.

Важно е да има постоянство и всеки човек да вярва в късмета си, защото когато човек сам не предизвика късмета си да отиде при него, всичко става по-трудно”, сподели Боги.

За живота след шоуто момчетата разказаха, че имат много повече работа и ангажименти, а свободното време се е превърнало в дефицит.

„Славата наистина променя много. По принцип тя променя по негативен начин, ако човек се поддаде и може да стъпи не където трябва и да се подхлъзне”, заяви Ради. Според Мойсей именно тогава идва моментът, когато трябва да се погледнеш отстрани.

На въпрос дали имат повече фенки, Мойсей отбеляза с усмивка „идват си, ние не можем да ги спрем”.

„Боги можем да кажем, че имаше най-силна женска аудитория”, разказа Рафи, който допълни, че феновете са хубаво нещо, тъй като ги зареждат с много енергия.

Имат ли си сериозни приятелки в момента и повече подробности за тях самите – ще разберете във видеото.