Силвия Бахати се закани, че ще обори представите, че красивите жени са глупави...

"Една плеймейтка се избира по няколко критерия. На първо място – да бъде красива, сексапилна и освен това трябва добре да представя титлата пред обществото", обясни за "Съпругите" Силвия Бахати – победителка в конкурса „Мис Плеймейт 2012”.

Силвия обясни, че не знае дали психологията, която изучава, се съвместява с новата й титла, но допълни, че специалността й е изключително интересна. Едно от желанията й е да обори представите, че красивите жени са глупави, както и че единствената цел на плеймейтките е да изкарват пари с фигурата си.

„Имам много интереси. Обичам да чета, да попивам много информация по принцип”, отбеляза Силвия Бахати.

За себе си Силвия разказа още, че работи като модел от три години и танцува в еротичното шоу на Биляна Йотовска. Решението за участието си в конкурса „Мис Плеймейт” обаче взела спонтанно.

„Все пак това е конкурс на световно ниво. Смятам, че ми подхожда”, аргументира решението си Силвия.

Новата плеймейтка потвърди, че си има приятел, който по професия е адвокат. Той обаче не ревнува, приема, че професията й изисква да се съблича и я подкрепя.

„Аз обичам приятеля си, имаме си доверие. Не мисля, че това нещо ще промени нещо в нашата връзка”, допълни Силвия.

Мис Плеймейт 2012 обясни, че не се притеснява, че ще я сравняват със Златките. Подчерта, че ще има възможност да покаже коя е тя всъщност.

Като най-хубави Мис Плеймейт, Силвия посочи Николета Лозанова и Меги Колева.

Какво още разказа Силвия Бахати в „Съпругите” – гледайте във видеото.