В епизода отново се раздадоха награди за над 40 000 лева в пари и предметни награди

Гейм шоуто „Национална лотария“ продължава да сбъдва мечтите на своите участници в студиото и развълнува сърцата на зрителите пред екрана в събота по Нова ТВ. В епизода отново се раздадоха награди за над 40 000 лева в пари и предметни награди.

„Щастливата монета“ донесе нов автомобил на Кирил Стоянов от Бургас, който се оказа най-големият късметлия сред тримата участници в играта. Двадесет и три годишният барман от морския град мечтае да работи в Германия и смята да изкара шофьорски курсове, за да може да пътува до там с новата си кола.

 

„Имах усещането, че ще спечеля още като чух името си сред изтеглените да играят в „Щастливата монета“. Семейството и приятелката ми стискаха палци в публиката и бях много спокоен “, сподели Кирил Стоянов.

 

Красимир Профиров и Траянка Годжова, които също се опитаха да надиграят късмета си, напуснаха шоуто със задължителните 500 лева, които получава всеки прекрачил прага на студиото.

Втората игра „Сейфове“ срещна водещия Захари Бахаров с Людмила Цветкова и Величко Караасенов. Двамата се изправиха срещу късмета си и играха за 40 000 лева. Участничката Людмила Цветкова застана пред сейфовете в шоуто с надеждата да спечели пари, за да плати първия си опит ин витро. Младата софиянка, която е омъжена от 11 години, влага спестяванията си в скъпо струващо лечение, което така и не я дарява с желаното дете.

 

„Благодаря на съпруга си, че не се отказа от мен и връзката ни през тези години. Надявам се да спечеля достатъчно пари днес, за да можем да платим първата процедура ин витро“, сподели развълнуваната участничка преди шоуто. Людмила си тръгна от студиото със сумата от 5 500 лева, а нейният конкурент за наградния фонд на играта – Величко Караасенов, с 6 750 лв.

За мегаджакпота на играта се бори Борислава Петрова. Тя купува печелившия билет, който я отвежда в студиото при Захари Бахаров, от офис на Глобул. Младата дама, която се занимава с отглеждането на невръстното си дете, се бори за мегаджакпота от 120 хил. лева и успя да грабне 7 500 лева от него.

 

„С част от парите ще купя подаръци за малчугана у дома. С другите може би ще почерпя“, сподели Борислава Петрова.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта wwww.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в  търговската мрежата на Globul, Germanos, Еврофутбол, Fastpay, CrediTour и T post.