Известната българска актриса ще участва в шоуто „Като две капки вода”

Диана Любенова се срещна с музикалния педагог, работил с Катрин-Зита Джоунс за участието й в култовия мюзикъл „Чикаго”. Тя се запознала с него при последното си посещение в Америка благодарение на своята половинка Лес Уелдън.

 

Така непосредствено преди старта на шоуто „Като две капки вода”, в което ще я видим съвсем скоро, известната българска актриса успяла да получи няколко ценни музикални съвета за това как да пази и развива гласа си.
 

 

Истинско приключение преживяла и Милица Гладнишка, подготвяйки се за участието си в „Като две капки вода”. Актрисата, известна със свежото си чувство за хумор, призна, че в момента ходи активно на фитнес и усилено тренира с всякакъв вид „чекнения”. Най-любопитно около емоциите й преди старта на шоуто обаче бил престоят й в сауната. „За първи път бях на сауна. Никой обаче не ми каза, че трябва да излизам от време на време и прекарах там цели 20 минути”, разказва перипетиите си актрисата и джаз певица.

 

Своята подготовка за шоуто пък Рафи започна с пътуване до Лондон, което включваше разпускане с приятели, живеещи на Острова, запознанства с интересни хора от музикалния бранш, както и задължителната среща  с любимия ментор от XFactor Васко Василев.

 

Доколко успешно обаче всички участници  са се подготвили за старта на „Като две капки вода”, ще се разбере на 6 март, когато точно в 20 часа ще започне голямото преобразяване в ефира на Нова ТВ.