Според Краси Ванков хората по улиците нямат ясна идея какво искат да се случи

„Епизодите на новия сезон на сериала „Етажна собственост” са снимани преди да се сучи нападението над Ахмед Доган и преди протестите”, каза в студиото на „Събуди се” Краси Ванков за пророчествата в сериала.

 

По думите му те се стремят сериалът де е максимално близко до проблемите на хората, но да ги погледнат от веселата страна.

 

Актьорът Антон Радичев обаче сподели, че се съмнява в сценариста. „Имам усещането, че от службите му съдействат”, пошегува се той.

 

„Конфликта между старите и новите съседи ще продължи доста дълго време”, сподели Радичев. Актьорът каза, че хората не виждат себе си в сериала, но разпознават съседите си. „Чрез сериала искаме да накараме хората да видят себе си, съседите си, да се разтоварят и затова не искам да говоря за политика”, каза още актьора.

 

Относно протестите Краси Ванков сподели, че хората по улиците нямат ясна идея какво искат да се случи.

 

Те искат евтин ток и парно и големи заплати”, каза Радичев и допълни, че проблемът е, че не знаят как да стане.

 

Много дълго време икономиката ни е работила за икономии, а не за инвестиране в икономиката”, каза Ванков и допълни, че хората са страхливи, но това е нормално. „Ако няма пари в икономиката, няма абсолютно нищо”, смята той. Според Радичев държавата трябва да подкрепи бизнеса.

 

На въпрос може ли следващия епизод да се казва „Етажна собственост – охолен живот” Ванков отговори, че много би му се искало.

 

Какво още казаха Антон Радичев и Краси Ванков гледайте във видеото.