Заповядайте на Dance Academy в зала Фестивална

Ако искате да потънете в ритъма на танца, да се учите от най-добрите безплатно, да вземете автографи и да се снимате с вашите любимци от Dancing Stars, заповядайте тази събота от 11 часа в Dance Academy (в зала Фестивална, кв. Гео Милев, ул. Манастирска №35) на открит урок по танци. В урока ще участват професионалните танцьори от Dancing Stars. Часовете на уроците ще се състоят по следния график:

 

11.00 часа- Калоян и Яна - Румба
12.00 часа- Ралица и Живко- Самба
13.00 часа- Фил и Лили - Ча ча ча
14.00 часа- Кети и Георги - Джайв
15.00 часа- Дорина и Петко - Танго

 

Всичко, което трябва да си носите, са удобни обувки и позитивно настроение!

 

Очакваме Ви!

 

В петък вечер Dancing Stars ще се раздели с още една звездна двойка. Публиката ще провокират гост звездите на най-голямата брейк-денс фамилия у нас – Makosa Nostra, които ще разчупят стандартите със своя би боинг танц. 

 

Още – на сцената на шоуто Sanny Alexa и Бобо ще намерят пресечната точка между R&B и хип-хопа и ще ни поканят „В този клуб”. 

 

Новата звезда VenZy избра сцената на Dancing Stars за официален дебют на парчето си „Под открито Небе”, което зрителите ще видят и чуят утре вечер.  

 

Във ВИП зоната на шоуто ще бъдат Мария Илиева, Нели Рангелова, Мария, Мика Стоичкова и Кристина Патрашкова. Чии поддръжници са те – въпросите ще бъдат зададени от Никол Станкулова. 

 

Ще защити ли публиката своята любима Латинка или предстои поредната изненадваща елиминация, ще разберем точно в 20 чaса.