Fusion сцената посреща първата вълна от Източноевропейски изпълнители

Зашеметяващият лайн-ъп на Денс арената на EXIT става още по-добър с присъединяването на три от гурутата на хаус музиката. Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar ще застанат редом до Fatboy Slim, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills и Seth Troxler, за да направят тазгодишното петдневно парти на Денс арената незабравимо! 

 

Създателите на най-големите хаус химни през изминалите години обещават да разтърсят стените на крепостта Петроварадин и да съблазнят публиката с горещи хаус хитове.

 

Програмата на Fusion сцената, позната като „сърцето” на EXIT, бавно отива към своето финално нареждане. Част от най-актуалните регионални изпълнители - Bad Copy (Сърбия), Dubioza Kolektiv (Босна и Херцеговина), Kiril Džajkovski (Македония), Urban & 4 (Хърватска), Hex (Словения) и Valahavle (Босна и Херцеговина) – ще ни заредят положително с качествен рок , уникален хип хоп, електронна музика и всичко това през призмата на балканската музика.

 

Bad Copy, Dubioza Kolektiv, Kiril Džajkovski, Urban & 4, Hex и Velahavle са представители на първата вълна от регионални изпълнители, които ще свирят тази година на Fusion сцената на EXIT R:Evolution. Очакват се още източноевропейски музикални таланти, които ще се присъединят към удивителната блус китаристка - Ana Popović, една от най-популярните британски певици - Delilah и метал иконите от Ню Йорк – Prong.

 

Ако искаш и ти да си една от звездите на EXIT, да сбъднеш мечтите си и да станеш част от програмата на най-добрия източноевропейски фестивал, вземи участие в конкурса Play @ EXIT, който е отворен до 2-ри юни. 

 

EXIT за пореден път отваря вратите си за всички солови артисти, DJ и групи, които търсят възможност да представят своя талант на някоя от двадесетте фестивални сцени, да бъдат забелязани от музикални продуценти и мениджъри, букинг агенти, медии от цял свят и не на последно място от публиката, чиято подкрепа и вълнение са били винаги най-голямата награда за труда на артистите.. 

 

Всяка година участниците са избирани от екипа на EXIT Festival в колаборация с медийните партньори и публиката. Ето защо EXIT те кани да дадеш своя „like” за бандата/изпълнителя, който харесваш най-много във Facebook, а тези, които  получат най-много „like”-ове ще имат съответно най-големи шансове да участват на фестивала.