С неясен отговор остана въпросът дали певицата ще се развежда

„Абсурд, нямам пластични операции на лицето. Няма да си пипна лицето никога. Много си го харесвам”, категорична бе певицата Емануела пред Сашо Диков. Тя призна, че си е правила единствено три операции на бюста.


„Това, което било преди – тази цигания и простотия, вече го няма. Най-хубавите жени, според мен, са в поп-фолка. Разбира се, навсякъде си има гнили ябълки. Мисля, че хората избирателно слушат тези,които им харесват и които са талантливи. Не смятам, че трябва да се плюе по поп-фолка и да се говори все едно е едно мръсно и гадно”, коментира певицата.

 
Без отговор остана въпросът дали певицата ще се развежда. Самата тя отбеляза, че вече няма истински мъже, а малкото останали такива вече са заети. „Нали се омъжи за втори път?”, попита водещият на ДИКOFF, а Емануела отговори лаконично, че „това е поправимо”.


„Нека си го оставя за себе си. То е ясно, че при нас разводите и женитбите са много”, допълни Емануела и заключи, че иска да има и второ дете, но най-вероятно щяла да си направи донорска бременност.
 

Целия разговор с Емануела в ДИКOFF гледайте във видеото.