Звездите ще се състезават за благотворителна кауза

VIP Brother ще провери колко хуманни и социално ангажирани са Съквартирантите. Това ще стане тази вечер в 20 часа. За целта те ще се разделят на два отбора, които ще влязат в битка за най-успешен благотворителен търг.


Всеки един от участниците ще предложи онлайн своя любима вещ, която може да стане притежание на някой от зрителите на предаването.


В първия отбор ще участват Пламен, Златка, Ирина, Мариан, Мира и Тервел, а във втория – Мишо Шамара, Станка, Ваня, Йоана, Лияна и Стойко. Феновете ще имат възможност да определят дали мисията им е успешна с наддаване през следващите пет дни.


Отборът, който победи в търга, ще реши за каква кауза да бъде дарена събраната сума. Сред дарените вещи ще присъства трикото на Станка Златева от участието й на Олимийските игри 2012 в Лондон, както и боксовите ръкавиците на Тервел Пулев.   


В днешния епизод зрителите ще видят как Съквартирантите посрещат утрото с едно „жужащо” събуждане, което ще намеква за предстояща седмична мисия на „пчели-работнички”.

 

Неподозиращите нищо Съквартиранти ще намерят избора на събуждащите звуци за доста забавен, но не след дълго в ролята на „поданици”, те ще трябва да приветстват своята пчела-майка Пламен.


Кой ще бъде най-верният паж на пчелата-майка? Какви ще бъдат прищевките на Пламен и какво ще направи той с президентския апартамент? Как ще стартира благотворителният търг? Всичко това ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.


Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто: www.vipbrother.bg


Трейлър за днешния епизод на VIP Brother 2013 ще имате възможност да видите през деня в  Nova Play.