Щастливото събитие се очаква през ноември

Известният актьор Евгени Будинов от „Етажна собственост” чака момченце! Щастливото събитие се очаква през ноември и в момента актьорът и неговата съпруга Мариела са в трескава подготовка за бебето. Двамата още не са се спрели на име за детето, защото непрекъснато им хрумват нови и нови имена. 


„Решил съм да оставя Мариела да избере, как ще се казва синът ни”, споделя щастливият бъдещ татко. 


Положителните събития за актьора идват едно след друго. През лятото той вдигна сватба в Банкя, а наскоро щастливата двойка се нанесе в новото си жилище. С основните решения за обзавеждането на дома се занимава Мариела. И двамата с много любов подготвят детската стая за новия член на семейството, който ще се появи всеки момент. Бъдещите родители вече са засипани с подаръци за детето.


Щастливите събития следват Евгени и в професионален план. В момента актьорът е в трескава подготовка за премиерата на „Етажна гроздова”. Представлението е новият проект на съседите от хитовия сериал „Етажна собственост”. Съвсем скоро те ще се срещнат със своите фенове очи в очи и на театрална сцена. 


Премиерата на „Етажна гроздова” е на 13-и ноември от 19.00ч. на Открита сцена „Сълза и смях” в София. Втората дата в София е на 27-ми ноември, след което съседите тръгват на турне в страната. Постановката е дело на Иван Ангелов, режисьор е Тодор Николов, а продуцент Краси Ванков. 


„С огромно нетърпение чакам премиерата”, признава Будинов и допълва: „Толкова ме радва развитието на проекта „Етажна собственост”, който явно няма граници! Зрителите чувстват героите емоционално близки и много им се радват. На нас самите в екипа ни е страшно приятно да работим заедно. Получихме много покани от фенове да гостуваме в различни градове на страната. Затова решихме да ги включим и тях наживо в нашето забавление наречено „Етажна собственост”. Така че отиваме им на гости в цялата страна с „Етажна гроздова”.


Будинов очаква и още една премиера – тази на филма „Корпус за бързо реагиране 2”, в който Евгени този път участва не само като актьор, а и като съсценарист.