Главният редактор Жоро Игнатов, операторът и участник в предаването претърпяват тежък побой

Побой над екипа на “Съдебен спор” и участник в предаването, се случи вчера следобед  в монтанското село Владимирово. Главният редактор на предаването Жоро Игнатов заминава заедно с участника Атанас Минков, потърсил съдействие от „Съдебен спор”. 


Мъжът от две години се грижи сам за двете си деца, тъй като майката ги е изоставила заради друг мъж, от когото има дете. 


С нищо непредизвикания Мариян (мъжа, заради когото е изоставен Атанас) извадил тръба, с която повалил на земята Атанас Минков и продължил да го бие с юмруци. След това ударил по главата оператора, скъсал дрехата му и счупил камерата. Към освирепелия мъж се присъединил и друг нападател, който хвърлил огромен камък по Жоро Игнатов и така счупил и задното стъкло на служебния автомобил на Нова ТВ. 


Полицията се отзовава на подадения сигнал и задържа нападателите. Срещу тях е образувано бързо производство за хулиганство


Въпреки обстоятелствата предаването „Съдебен спор” ще направи всичко възможно да покаже на зрителите истината за случая на Атанас Минков. Той ще бъде излъчен на 16-и ноември (събота), от 11:00 часа по Нова ТВ.