Баща на дългоочаквани инвитро близнаци получи шанс да си тръгне с 1 милион лева

В третото предаване от новия сезон на предаването Национална лотария водещите Захари Бахаров и Вяра Атова раздадоха парични и предметни награди на обща стойност 86 250 лева


Петимата участници, взели участие тази събота в най-щедрата игра на Национална лотария - “MEGA JACKPOT”, се казват Елка Главянова, Благой Чипов, Емил Павлов, Иван Юруков и Мария Захариева. Щастливецът, който изтегли най-висока карта с номер 40, беше Емил Павлов от град София. „Колелото на късмета“ му отреди игра за 1 милион лева. Първата си грешка направи на 7-та сфера, след което продължи с вярно предположение, но на сферата за 50 000 лева сгреши отново. В крайна сметка софиянецът ще може да сбъдва своите мечти на стойност 20 000 лева, заедно със своята съпруга, с която очакват инвитро близнаци. 


В първата нова игра на шоуто - „На крачка от късмета“, тримата щастливци тази седмица, които бяха изтеглени от чаровната Вяра на живо в предаването, са Милена Цонева от град Елена, Васил Бранков от Бобошево и Витан Витов от град Омуртаг. И тримата избраници в играта стигнаха до финала на играта и бяха в огромно напрежение кой от тях ще потегли с новата кола. Най-голям късметлия се оказа Витан Витов, на 41 години и е експерт по начално образование.   


Във втората по ред игра - „Сейфове“, две дами застанаха срещу 10-те сейфа за спечелването  на 40 000 лева – Бойка Николова от с. Братаница и Десислава Георгиева от Радомир. Първата дама, която напусна шоуто със сумата от 3750 лева беше Бойка. Чаровната Десислава пък достигна до втория кръг на играта, но не успя да удвои спечелените 17 000 лева, и така се сдоби с 8 500 лева. Със спечелената сума първо ще почерпи цялото семейство, а с останалите ще реши какво да прави. Деси изненада Захари Бахаров и цялата публика с новото си занимание, за което баща й все още не знае – pole dancing или танц на пилон. Какво разказа и показа самата тя, можете да разберете от предаването Национална лотария


Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg


Водещата Вяра Атова зарадва още 4-ма късметлии на сцената, които получиха своите печалби от моментната игра. Кристиян Недялков от град Русе спечели 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, Али Ахмед от Връбница ще се радва на печалбата също от 10 000 лева от билета "Лото+", а Никола Станчев от Стара Загора и Емил Иванов от София на печалби от по 5 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“. 


Ако нямате късмета на щастливците, спечелили от телевизионното предаване Национална лотария или от моментните печалби, не пропускайте да регистрирате своите непечеливши билети, защото това може да ви донесе участие в новата игра „Взимам всичко, Разделям с теб!“. Всяка седмица един срещу друг ще застават 2-ма щастливци, които ще имат възможност да спечелят печалби от 500 лева до 5 500 лева. Тази седмица един срещу друг застанаха Севил Али от с.Млечино и Петър Терзиев от Пловдив. 


Повече за правилата на играта и играта на двамата щастливци може да видите ТУК.   


Допълнителна информация за „Национална лотария”: 


Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени. Минималната парична награда, с която може да си тръгне всеки е 500 лева. 


Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на EasyPay и FastPay, търговска верига Lafka, Handy, Internity, Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Alkom и SDI брокер.