Житейската драма на бременната Ралица гледайте в „Съдби на кръстопът”

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” събира все повече фенове. Историите по действителни случаи предизвикват ожесточени дискусии в общественото пространство, по медиите и в социалните мрежи.


Предаването с продуцент Краси Ванков тази седмица ще ни разкаже още една много драматична история за съдбата на тийнейджърка от София, забременяла на 16 години.


Неочакваното събитие преобръща живота на цялото семейство и води до драматични последици. Майката на бременната Ралица е на 39 години и отглежда двете си деца сама.


Вестта, че дъщеря й е бременна на 16, идва за Димитрина като гръм от ясно небе. Тя самата тъкмо си е намерила приятел и го е поканила да живеят заедно с децата. Смятала е най-сетне да отдели малко време и за своя собствен личен живот.


Затова майката не е в състояние да разбере дъщеря си и дори се опитва да я убеди да махне бебето, докато още има тази възможност. Ралица обаче остава непреклонна - тя иска да задържи детето и си представя светло бъдеще за него.


Димитрина поставя ултиматум на дъщеря си - или прави аборт, или изчезва от вкъщи! Малката е в абсолютен шок, потресена е, че нейната майка е готова да я изхвърли на улицата. Отчаяна и предадена от семейството и от бащата на бебето, Ралица се опитва да подреди живота си наново.

 

Битката е твърде тежка за едно толкова малко момиче и иска непосилни жертви... Какво ще се случи с бременната Ралица, ще разберем в „Съдби на кръстопът” на 15-ти ноември от 21:00 часа по Нова телевизия!


Търсете актуална информация и новини от „Съдби на кръстопът” на официалната страница на предаването: facebook.com/sadbi.na.krastopat и гледайте изминалите епизоди на документалното риалити в Nova Play!