Трите сестри биха влезли в нов риалити формат ако платят по 200 хиляди лева на всяка една

Живеем добре, нормално и хонорарите, които сме взели не са тлъсти. Ако бяхме в друга държава, щяхме да бъдем баровки, но в България парите не са много”, казаха в предаването ДИКOFF тризначките Вяра, Надежда и Любов.

 

Попитани за колко пари биха влезли отново в риалити формат те отговориха, че ще го направят само ако им платят хонорар от 200 хиляди лева на всяка една от тях. 

 

„Ние сме машина за пари, спасяваме телевизиите от фалит, ако не сме ние, вестниците също ще фалират”, заявиха трите момичета и добавиха, че компромис да се снимаме голи ще направим само ако сумата е добра. „Искаме 1 милион лева за всяка, за да се снимаме голи", категорични бяха те.

 

Пред Сашо Диков тризначките споделиха, че с парите от Big Brother са построили къща в Сандански. „Платихме и дадените от Тодор Живков на майка ни два апартамента, защото е многодетна майка”, добавиха те. 

 

„Сега се издържаме като имената ни работят за нас, свързваме едни хора с други, печелим от това. Продадохме и апартаментите от кооперацията в Сандански”, обясниха те.

 

Цялото интервю с Вяра, Надежда и Любов гледайте във видеото.