Продуцентът на Take That ще избере пилотния сингъл на младата певица

Жана Бергендорф е на прага да направи летящ старт в своята музикална кариера от меката на музиката – Лондон! След като спечели втория сезон на най-успешния музикален риалити формат през изминалата година - X Factor, излъчван от Нова телевизия, с рекордния вот от 69,9 %, атрактивната певица заминава за Лондон, заедно с екип на Вирджиния Рекърдс и Нова. Там тя ще се срещне с емблематични имена в музикалния бизнес и ще чуе коментари за своя първи сингъл. След края на предаването, певицата започна работа с няколко авторски колектива по три различни проекта едновременно. Песните са вече почти завършени и Жана и екипът й са изправени пред въпроса коя от тях да стане първият й сингъл. 


В Лондон тя ще се срещне с един от емблематичните музикални продуценти на Острова - Рей Хеджис - в собственото му студио. Рей е работил с имена като Take That, Boyzone, Ронън Кийтинг, Том Джоунс, Ема Бънтън и други. Жана ще му представи и трите си проекта и ще чуе неговия професионален съвет за избор на дебютен сингъл.    


Цялото пътуване в Лондон Жана посвещава на хората, които я избраха за победител в X Factor и които я мотивират да се занимава с музика. В своята официална фейсбук страница младата певица сподели:


„След победата в Х Фактор започнаха да ми се случват удивителни неща, които дължа изцяло на вас и на вашата подкрепа. Благодарна съм на всички, които ме превърнаха в победител и бих искала да знаят, че правя това за тях”.


За да бъдат с нея феновете й през цялото пътуване, Жана ще снима за тях серия от видео дневници, които ще бъдат ексклузивно публикувани в сайта Vbox7.com. Мини-сериалът "Жана в Лондон - Vbox7 дневник" ще съдържа най-интересните моменти от пътуването на певицата, срещите й с музикални величия и личните й впечатления от града на музиката.      


За някои от феновете й ще има и персонални послания от Лондон. В своята фейсбук страница Жана дава възможност на тези, които следят кариерата й, да се превърнат в нейни виртуални гидове в това пътешествие като й помогнат с конкретни идеи за програмата й в Лондон. Феновете могат да й препоръчат кои забележителности или събития да посети, с коя световна музикална звезда от X Factor да се срещне или в кой легендарен клуб да се забавлява.  


Всички могат да публикуват идеите си в официалната фейсбук страница на Жана Бергендорф - fb.com/zhanabergendorffofficial, с хаштаг #ZhanainLondon, до полунощ на 4 март 2014 г.


Повече за „Жана в Лондон - Vbox7 дневник” вижте от самата певица тук: http://vbox7.com/play:8f5876c0f1


Първата серия от видео дневника ще бъде публикувана във Vbox7.com на 17 март 2014 г.


Фейсбук страницата на Жана: http://www.facebook.com/zhanabergendorffofficial


Каналът на Жана във Vbox7.com: http://vbox7.com/user:zhana_bergendorff