Следобед се очакват стойности от 15 до 20 градуса, а в София около 16

В момента повече облаци има над западните и южните райони, но почти навсякъде е ветровито, на места със скорост на вятъра до 60 – 80 километра в час.  

 

Преди обед на запад облачността ще остане по-значителна, а в останалата част от страната ще е разкъсана. През деня облаците ще намаляват, следобед до слънчево, но ще остане ветровито с умерен до силен западен вятър.

 

Заради повечето облаци и вятъра през нощта и сега температурите са доста високи - между 8 и 13-14 градуса. Следобед се очакват стойности от 15 до 20 градуса, а в София около 16.

 

Над планините преди обед над масивите от Югозападна България ще има повече облаците, а следобед ще е слънчево. Все още ще духат силни до бурни ветрове и температурите по върховете ще са от минус 4 до плюс 4.

 

У нас утре ще е предимно слънчево и топло с температури следобед около 20 градуса. В сряда отново ще е хубаво, но вечерта и през нощта срещу четвъртък от северозапад ще навлезе малко по-хладен въздух. В четвъртък ще ветровито, а температурите ще бъдат с два-три градуса по-ниски. В петък и събота отново ще е слънчево и приятно. 

 

Пълната прогноза за времето вижте на Sinoptik.bg. Следете на живо пътната обстановка и атмосферните условия само на Kamerite.bg