С идването на пролетта певицата е заредена с нова креативна енергия

В началото на април Рут Колева тръгва на пролетно турне в 5 български града. Концертната обиколка е посветена на актуалния втори албум на певицата -  "RUTH“, който ще бъде представен пред публиката в страната. 

 

От края на 2013 година, когато беше премиерата на диска, той вече се разпространява в повече от 20 страни по света, както и онлайн. 

 

Наскоро Рут направи подарък на почитателите си като пусна за безплатно сваляне ремикса на парчето "Turn This Around“, дело на лондонския диджей и продуцент Ерик Лау. Скоро певицата ще зарадва феновете и с нова песен на български, към която предстои да заснеме и клип.

 

Концертите в пролетното турне на Рут продължават от 5 до 19 април и обхващат Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново и Бургас. Ето и точните дати и места:

 

5 април – Пловдив, клуб „Мармалад”
11 април – Русе, клуб „MAX”
12 април – Варна, клуб „Vintage 33”
17 април - Велико Търново, клуб „Melon”
19 април - Бургас – „Бар Без Име”

 

Едновременно с концертите от турнето за Рут месец април е свързан и с друго голямо събитие, което ще изненада приятно публиката. На 26 април един специален лайв ще я събере на сцената на клуб "Терминал 1“ с други две прекрасни дами - Белослава и Миленита.