Столичен клуб организира трибют в култ към една от най-емблематичните великобритански банди

Истинско изживяване за сетивата на всички меломани и ценители на стойностната музика – това ще предложи столичният Sofia Live Club на 10-и април, от 22:00 часа. Тогава ще се състои специален трибют в култ към една от най-емблематичните великобритански банди – SADE.

 

„Love Is Found: A TRIBUTE TO SADE” е първият за България концерт-трибют с музиката на SADE. Музика, която създават от 1983-та насам и включва елементи на соул и джаз. Преди две години София бе една от дестинациите в тяхното световно турне „Bring Me Home 20112012”, което по думите на самата Шаде Аду вероятно ще остане последната концертна изява на групата.

 

Трибютът на SADE се реализира по идея на Елена Сиракова (певица) и Лазар Бенов (барабанист). Двамата имат зад гърба си редица съвместни участия в разнообразни по стил и концепция проекти. Натрупаният опит ги амбицира да преследват идеите си и ето че сега събират едни от най-добрите поп и джаз музиканти в България, за да отдадат заедно почит на творчеството на световноизвестната британска група SADE.

 

Прекрасните музиканти, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club, са: Елена Сиракова – вокал, Калин Жечев – пиано, Мирослав Иванов – китара, Антони Рикев – китара, Радослав Славчев - бас китара, Лазар Бенов – барабани, Добри Палиев Jr – перкусии, Стефан Бъчваров – саксофон, Виктор Йорданов – флейта, Катя Кръстева – беквокал и Симеон Желязков – беквокал.

 

Концертът ще се състои следващият четвъртък, а с билет за събитието може да се сдобиете на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg. Цената на билета е 10 лева.