Въпреки ремонтите на места, сигнали за километрични опашки нямаше

Голямото пътуване след Великденските празници премина без сериозни инциденти и големи задръствания. Трафикът беше най-интензивен в края на деня по основните пътни артерии в страната. Въпреки ремонтите на места, сигнали за километрични опашки нямаше.
 
Равносметката за четирите почивни дни сочи, че 54 000 автомобила и 135 000 души са преминали през границата ни с Гърция. Най-често, по традиция, сме ползвали граничен пункт Кулата, където и днес беше доста натоварено. 
 
Въпреки многото полицаи по пътя, инциденти не липсваха. По обяд автобус с фенове на Левски се заби в лек автомобил край симитлийското село Железница. Пътуващите в ударената кола македонски граждани разказаха, че спрели, за да дадат път на пресичащ пешеходец, когато рейсът ги ударил отзад. Сериозно пострадали няма.
 
Натоварени точки по традиция имаше и по пътя за София. Заради ремонти по-бавно се минаваше преди тунела „Траянови врата”. На входните точки на столицата имаше задръствания в следобедните часове. В помощ на шофьорите се включиха регулировчици, за да облекчат трафика.
 
Като цяло голямото следпразнично прибиране се размина без сериозни инциденти.  
 
Повече гледайте във видеото.