След възстановяване на водоснабдяването е възможно повишаване на мътността на водата

На 7-ми август, четвъртък, във връзка с монтаж на спирателни кранове и монтаж на клапи в  с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00 часа в четвъртък до 1:00 часа на 8-ми август на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на - кв. Сеславци, кв. „Кремиковци”, с. Яна, гр. Бухово, резиденция „Врана”, база „Стройинжект” в с. Желява.

 

На 7-ми август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стадион” в кв. „Кумарица” се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Поп Боне Найденов”, ул. „Стадион”, ул. „Хаджи Димитър” и ул. „Кумарица”.

 

На 7-ми август във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако”  в кв.  „Симеоново” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Шумако”, ул. 80, ул. 82 и ул. 77.

 

На 7-ми август във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хайдут Сидер”  в жк.  „Света Троица” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Вардар”, ул. „Виктор Павлов”, площад „Крушево”, ул. „Коньовица”, бул. „Тодор Александров”, бул. „Константин Величков”, бул. „Сливница”, ул. „Богданци”.

 

В периода на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Гьорче Петров”

 

На 7-ми август във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Три уши“ в жк. „Зона Б-5” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Марко Балабанов” №12, №14, №16; ул. „Три уши” №10.

 

На 7-ми август във връзка с направа на връзки на уличен водопровод на ул. „София“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Аспарух”, ул. „Кочо Честеменски”, ул. „Петко Каравелов”, ул. „Васил Петлешков”, ул. „Райна Княгиня”, ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Чавдарица”, по ул. „София” от ул. „Иванянско шосе” до края на улицата, кв. „Изгрев”, Спортен комплекс „Балканика”, завод „Терем”.

 

На 7-ми август 2014 г. във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Маестро Атанасов“ в кв. „Драгалевци” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Маестро Атанасов” от ул. „Наум” до ул. „Ябълкова градина”.

 

На 7-ми август във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. 7 в кв. „Република” 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Република” 2.

 

На 7-ми август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и монтаж на спирателен кран на ул. 56 в кв. „Враждебна” се налага спиране на водоподаването от 9:00 часа до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5, ул. 8, ул. 30, ул. 50, по бул. „Ботевградско шосе” от ул. 8 до ул. 46.

 

На 7-ми август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Половраг” в с. Долни Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Пешев”, ул. „Васил Левски”, ул. „Караджи”, ул. „Половраг”.

 

След възстановяване на водоснабдяването на по-горе посочените места е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството