Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121

На 9 септември 2014 г. (вторник) във връзка с разкриване на връзка между уличен водопровод и сградно водопроводно отклонение на ул. „Борова гора” с. Долни Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борова гора”, ул. „Васил Левски”, ул. „Половраг”, ул. „Караджин”, ул. „Стадион”.

На 9 септември (вторник) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Пиротска”  Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Пиротска” от бул. „Христо Ботев” до бул. „Стефан Стамболов”, по бул. „Стефан Стамболов” от ул. „Пиротска” до бул. „Тодор Александров” – четни номера.

На 9 септември във връзка с направа на връзка на уличен водопровод  на ул. „Цар Освободител”  гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Цар Освободител” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Марица”, по ул. „Сливница” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Цар Освободител”, ул.”Разтоварище”, ул. „Тракия”.

На 9 август във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод пред бл. 246 жк. „Гоце Делчев” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Тодор Каблешков”, ул. „Костенски водопад”, ул. „Георги Измирлиев”, ул. „Киро Тулешков”

На 9 септември във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Синята скала”  кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Синята скала” и ул. 719-та.

След възстановяване на водоснабдяването в тези райони е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството