Очакваме и Вашите сигнали в рубриката на NovaNews.bg

Началото на учебната година и лошото време натовариха и изнервиха движението в цялата страна. В рубриката "Моята новина" получихме сигнали за десетки нарушения на шофьорите по пътищата.

 

Наш зрител засне на кръстовището на булевардите "Никола Вапцаров" и "Черни връх" в София преминаване на червен светофар. В първия случай - линейка, но без включени сирени и лампи и лек автомобил. Във втория - дипломатически автомобил.

 

Друга невралгична точка в София е кръстовището на булевардите "България" и "Гешов". Заснет е хаосът в движението в първия учебен ден.

 

Село Ягода, Старозагорско и улица "Орион" - хората, които живеят там, се питат как ще стигат до къщите си, ако улицата не бъде ремонтирана.

 

Получихме и кадри от прохода "Вратник" от Сливен към град Елена. Въпреки забраната за движение на камиони над 10 тона, това очевидно се случва. Кадрите са на наш зрител, който дори минал покрай полицейски патрул в този участък. Същият човек е документирал още случаи на нарушаване на същата забрана от тежки тирове.

 

Очакваме и Вашите сигнали в рубриката на NovaNews.bg "Моята новина".