Футболистът Асамоа Гиан отхвърля обвиненията

Звездата на ганайския национален отбор по футбол Асамоа Гиан беше обвинен в отвличане и убийство на местен рапър и приятелката му, предаде БГНЕС.

 

Изпълнителят Кастро и неговата половинка Джанет Банду са изчезнали през юли, докато Гиан е бил на ваканция със семейството си. 

 

Кастро и Джанет били видени за последно да карат джет в ганайски курорт и първоначално полицията предполагала, че са се удавили. Тъй като телата им така и не са открити, съмненията паднали върху Гиан.

 

Според различни спекулации фитболистът убил Кастро и партньорката му, за да ги принесе в жертва в ритуал, за да потръгне кариерата му. 

 

Футболистът категорично отрече това. "Мълчахме си, докато тези изумителни обвинения и слухове се въртяха в медиите. Мълчахме си, защото не искахме да пречим на полицейското разследване. Наранени сме, че се хвърлиха толкова безумни и тежки обвинения. Тези, които го твърдят нямат никакви доказателства за думите си. Съзнанието ми не може да побере, че съм извършил жертвоприношение", каза Гиан през адвоката си.