Органите ще следят изкъсо за фалшиви билети и продавачи на вече закупени пропуски

Икономическа полиция ще направи хайка за евентуална черна борса на билети за мача от Шампионската лига между Лудогорец и Реал Мадрид на 1 октомври, предаде Gong.bg.

 

Органите ще следят изкъсо също така и да няма фалшиви билети, с които да се прави опит за влизане на Националния стадион „Васил Левски”, или пък да се пласират на други хора, желаещи да гледат мача на живо. Контролът на полицията ще бъде особено засилен в часовете преди двубоя идната сряда.

 

Ръководството на Лудогорец пусна днес в продажба единичните билети за двубоя с Реал Мадрид на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата е от Група Б на Шампионската лига и ще се проведе на 1 октомври от 21.45 часа.

 

От днес феновете ще могат да си закупуват пропуски само за мача с испанския гранд, след като бяха продадени около 32 хиляди пакетни билета за трите домакински на Лудогорец срещу Реал, Базел и Ливърпул.

 

Входните талони ще се продават до изчерпване на количествата. Билетите за сектори "А" и "В" бяха изчерпани в събота.

 

„Между 4 и 5 хиляди билети ще бъдат пуснати в петък в мрежата на Еventim, касите на Националния стадион и в ОМV-бензиностанциите. Доста хора, които по някаква причина не са успели да си купят билети, имат шанса“, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев пред Дарик радио.

 

В обедните новини на Нова в 12 часа гледайте на живо какво се случва на касите пред Националния стадион.