Wosh MC: Не ми брой филиите, не ми брой маслините, не ми брой бирите и не ми брой цигарите

Две седмици след старта на VIP Brother звездите все още демонстрират пълна неспособност да сложат в ред домакинството си. Причините за този взривоопасен хаос се коренят най-вече в липсата на консенсус в самото Политбюро. 

 

Йорданка Христова обедини около себе си зрелите дами, които всячески се опитват да вържат двата края при пълната финансова безизходица в Къщата. От друга страна бохемът Евгени Минчев се превърна в естествен предводител на младите съквартиранти, за които редът и графиците за хранене са дребнавост. Когато обаче гладът почука на вратата няма млади и стари, защото пред него всички сме равни.

 

След оскъдните доставки за цяла седмица напред идва момента, в който провизиите трябва да се разпределят солидарно за всички. В момент на истеричен глад обаче Wosh MC изригна срещу Йорданка Христова, която му направи забележка колко яде и пие.

 

Той избухна срещу несправедливите й обвинения, защото по думите му е човек, който споделя храната си с другите и не прекалява с нея. 

 

"Това е поведение на австралопитек. Когато си на върха, се дръж като на върха. Не ми брой филиите, не ми брой маслините, не ми брой бирите и не ми брой цигарите, ако е възможно. Ако не е възможно, заживяваме по друг начин. Ако започнеш да ми ги броиш, не си този, за когото се представяш”, изригна през сълзи пред съквартирантите Wosh MC.