Миролюба Бенатова представя: Гласове от чужбина

На 12 октомври в предаването ДИКOFF очаквайте:

 

Изборната нощ на светло. Стажанта беше на своя пост и в нощта на изборите. Кого срещна, какво си казаха и какво ще става от тук насетне? Победителите и победените може да сменят местата си от време на време, но Стажанта е все там и все пита.

 

И още от политическото риалити на предаването ДИКOFF: Стажанта не спестява въпросите си и по време на дълго чаканата пресконференция на ГЕРБ. А сега накъде и с кого?

 

Обикновено Сашо Диков посещава Висшия съдебен съвет по време на заседанията му. Тази неделя обаче Висшият съдебен съвет ще посети Сашо Диков. Ясен Тодоров – председателят на етичната комисия към ВСС. Има ли място за етиката в правото? Морални казуси и морални стожери.

 

В този епизод на ДИКOFF зрителите ще имат възможност да видят и продължение на разговорите с Янчо Таков и Недялко Йорданов, обещани още от миналото издание на предаването. Спомените на Янчо Таков за семейството му, за срещите с Фара Фосет и Хю Хефнър, за червените принцове няма как да бъдат побрани в едно предаване. 

 

Същото важи и за прелюбопитния разговор с Недялко Йорданов. Какви постове е отказал през годините и защо, какво общо има между Заека Стоянчо, Тримата глигани, Михаил Билалов и Владо Пенев, как е протекла аудиенцията му с папа Бенедикт ХVІ и още интересни моменти от биографията му.

 

Миролюба Бенатова представя: Гласове от чужбина. Как българите в Лондон се наредиха на опашки, за да изразят мнението си за мечтаната България. За изборите като изблик на носталгия и желание за завръщане. Говори митичният кръг „Монтерей” и го прави в специално интервю за Миролюба Бенатова. Бившият външен министър Виктор Вълков по настоящите вътрешни въпроси. Някои отговори, които не всички могат да получат.

 

ДИКOFF от 16.00 до 19.00 часа в неделя в ефира на Нова телевизия.