Камила Коело разкрива своите тайни в интернет блог с над 1 милион последователи

Дамите днес са буквално пристрастени към козметиката. Прекарват часове пред огледалото в стремежа си да изглеждат добре. Интернет платформата Nova Play има интересно предложение, което може да спести голяма част от притесненията на нежния пол. 

 

Казват, че огледалото е най-големият враг на жената. Камила Коело обаче го е превърнала в свой приятел. Тя разкрива своите тайни в интернет блог с над 1 милион последователи, които с нетърпение чакат поредния урок по красота.

 

Парчето Diamonds на Риана е любимото на Камила, признава самата тя пред своите последователи в интернет. Песента е от есента на 2012 година и само за седмица влезе в музикалните колекции на над 3 милиона души в Северна Америка. Затова експертът по красота Камила Коело е посветила цял епизод от своите уроци за перфектен грим на пленителната изпълнителка.

 

Уроците по красота на Камила са най-новите хитови попълнения в интернет платформата Nova Play. Заедно с тях там можем да намерим и забавни скрити камери. Всичко това - напълно безплатно.

 

Приложението Nova Play се сваля за минута на мобилния телефон или таблета.