В организацията участват 40 танцьори, 20 приятели, семейството и персоналът на ресторанта

Романтично предложение за брак се превърна в истински танцов спектакъл. Сцената е в Пловдив, актьорите - десетки.


Пловдив е виждал много предложения за брак. Но едва ли някое като това. За Теди това е просто неделен обяд със семейството и приятеля й. Юлиян обаче е планирал този обяд повече от 3 месеца.


„Той предварително беше уговорил всичко с ресторанта, но от ресторанта се правеха, че нищо не знаят. Настаниха ни, след което той ми каза: „Стана ми малко лошо, ела с мен отвън” и аз казах: „ОК, ще отидем до аптеката”, разказва Теодора Кадикова.


Вместо в аптеката, нищо неподозиращата Теди се оказва във вихъра на танцов спектакъл. С главен герой – самата тя.


В организацията участват 40 танцьори, 20 приятели, семейството и дори – целият персонал на ресторанта. Включват се и случайни минувачи.


„Да организираш 60 човека – това беше най-трудното”, разказва Юлиян Василев.
Това не е първото предложение за брак в ресторанта, но със сигурност е най-впечатляващото.


„Беше много хубаво, наистина. - Тази двойка вече е емоционално свързана с вашия ресторант. Ще получат ли добра оферта за сватбеното тържество? - Да, със сигурност. Стига да изявят желание да празнуват при нас, защото и ние се чувстваме вече емоционално свързани с тях”, казва Цвета Гунчева, зам.-управител на ресторанта.


Преди този ден – Теди и Юлиян са заедно от 9 месеца. И имат отговор за всеки, който е скептичен към това да показва открито чувствата си. За дамите:


„Те много се учудват в интернет, че все още има такива мъже. Има такива мъже, да не се притесняват!”, разказва Теодора Кадикова.


И за господата:


„Бъдете малко по-смели и се грижете малко повече за дамите до вас. Имат нужда от внимание!”, казва Юлиян Василев.


Повече по темата гледайте във видеото.