Новината за смъртта на легендарния изпълнител шокира феновете му по целия свят

 

Светът скърби за Джо Кокър. Новината за смъртта на легендарния изпълнител шокира феновете му по целия свят. Легендарният блус и рок изпълнител загуби битката с рака, но със сигурност вече е спечелил тази с времето.

 

Наско Ловчинов е известен сред голяма част от феновете на "X Factor" като българският Джо Кокър заради сходната бленда и заради голямата емоция на сцената. Всеки ден на той започва с хитовете на Кокър. И ще продължава да започва така, защото за истинския фен музиката е вечна.

 

Той все още си спомня за далечната 94-та, когато Кокър идва за първи път в България.  „Бях на първите редове. Бях ужасно щастлив, че го виждам на живо. Той излезе и пя, както само той може. Направо ни отвя”, споделя Наско.

 

Скърбят и световноизвестни личности. „Винаги ще те обичаме, винаги ще ни липсваш”, написа Стивън Тайлър. „О, Боже! Джо Кокър! Светът вече ще е като маса с два крака”, казва Хю Лори. Своята съпричастност изразиха и Лари Кинг, Браян Адамс и още милиони хора от цял свят.

 

През своята 40-годишна кариера Джо Кокър често повтаряше, че иска само едно -  да остави след себе си музика, която кара тялото да се движи.

 

Репортер: Ивомира Пехливанова