Във второто си предаване за 2015 година Национална лотария раздаде точно 160 500 лева

Във второто си предаване за 2015 година Национална лотария раздаде точно 160 500 лева.

С усмивка на лице и много вълнение младият късметлия Марин Дерменджиев от град Шумен се качи в новия си автомобил, който спечели от играта „На крачка от късмета“. Марин е на 23 години и се занимава със земеделие. „Пожелавам на всички да са здрави, да вярват в късмета си и да играят“, сподели след предаването Марин.

С печалби от играта „Сейфове“ тази седмица си тръгнаха Росица Андонова от град Стралджа и Диана Борисова от град София. Всяка от двете дами си тръгна с 1 500 лева от участието си. И тази седмица Захари Бахаров посрещна няколко късметлии спечелили моментни печалби от билетите на Национална лотария. С най-голяма печалба може да се похвали Марийка Василева от град Велико Търново. Тя печели 50 000 лева от билета „Бинго Лото“. Марийка е служител на бензиностанция. „2015 година ми предстои пенсиониране. Ще посоча думите на една моя колежка, която каза „Ти ще бъдеш една щастлива пенсионерка“, сподели с усмивка Марийка.

Билетът „Лото+“ прави по-богата Анка Керева от гр. Пловдив, която получи чек за своята печалба от 10 000 лева. Венета Стоянова от гр. София също получи чек за печалба в размер на 10 000 лева, спечелени от билет „Златната 7“. Чек за печалба от 10 000 лева получи и Христинка Седефчева от град София. Късметлийският за нея билет е „Сбъдни мечтите си“. Юсеин Джебир от град Кърджали си тръгна с чек за 10 000 лева печалба от билет „Лото+“, а Стефка Георгиева от град Бургас получи чек за печалбата си в размер на 10 000 лева от билета „Лото Зодиак“. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Николай Шуманов от град Самоков, който бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Щастливката в последната игра от тази седмица за „МЕГА ДЖАКПОТ”, достигащ 1 милион лева, се казва Янка Георгиева от град Нова Загора. Янка реши да не рискува и се отказа с печалба 30 000 лева. „Това е много хубава сума. Толкова пари аз не мога никога да си представя..., освен тук да ги спечеля“, сподели щастливата дама на Захари. Янка е на 59 години и има собствен бизнес. С част от спечелените пари ще направи ремонт на жилището си и ще направи дарение на отделението по онкология в град Стара Загора.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.