Всеки може да напише своето предложение за текст

От днес феновете на X Factor ще могат да участват в създаването на специална песен за финалистите.  

 

На официалната Фейсбук страница на шоуто, от днес, 13 януари, до 25 януари, всеки може да напише своето предложение за текст, фраза, цял куплет или пък просто дума като Фейсбук коментар.

 

След това, от всички предложения, музикалният екип на X Factor ще избере най-интересните и оригинални фрази и реплики, за да ги обедини в едно и да създаде текста на песента. За да ги улесни и насочи в музикалното предизвикателство, екипът на шоуто поставя началото, като определя заглавието на парчето – „Денят Х”.

 

„Парчето трябва да бъде позитивно, запомнящо се, със силен заряд – също като нашите финалисти!“, коментират от екипа на X Factor, който ще има и още една отговорна задача – да намери най-подходящата и грабваща музика. А какъв ще бъде крайният резултат? Песента „Денят Х” ще бъде представена на сцената на X Factor, в изпълнение на финалистите в шоуто.

 

Дотогава обаче талантите усилено се подготвят за голямото завръщане на X Factor – на 19-и януари, от 20.00 ч. по Нова. Задачата пред шестимата финалисти става още по-трудна, тъй като надпреварата навлиза в своя решаващ етап. Кой ще отпадне и кой ще продължи напред към големия финал – това зрителите на Нова ще могат да следят всеки понеделник, от 20.00 ч., и вторник, 21.00 ч. Следващият голям концерт на X Factor е на 19 януари точно от 20:00 ч.