Финалистите от X Factor се готвят за голямото си завръщане

Талантите в X Factor се подготвят усилено за завръщането си на сцената. Георги Бенчев стана адреналинка, Мирян следва съветите на Луис Армстронг, а Невена пее в дует с Бионсе. Това е само малка част от приготовленията на талантите за предстоящия концерт на сцената на X Factor.

 

След премеждия и здравословни проблеми с гласните струни Мирян сподели в "На кафе", че поддържа гласа си, следвайки съветите на големия Луис Армстронг, който отделял всеки ден да репетира. 


На танците залага най-духовитият участник Георги Бенчев. В хореографиите му помогнаха Вики, Ками и Пепи от „Господари на ефира” – във вчерашния епизод на шоуто „мегастабилният” участник влезе в ролята на четвърта адреналинка и откри шоуто с танци. 

 

Иво и Пламен Добреви пък станаха част от снимките на новия сингъл на дует „Авеню“. Момчетата, които Заки определи като новите „Авеню”, почерпиха опит от самия оригинал и изненадаха изпълнителите на „Бягство” със свой аранжимент.

 

На танците и сценичната подготовка набляга Михаела. Момичето, което впечатли самия Джеймс Артър с гласа си, впечатли и Атанас Месечков с уменията си по танци. 

 

Очаквайте голямото завръщане на талантите на 19 януари от 20.00 ч. по Нова!