В предаването ще видите Филип Златанов, Ангел Джамбазки, Ренета Инджова, Зорница Линдарева, Стефка Генева

 

В  предаването "ДИКOFF" на 8 февруари очаквайте:

 

Стажанта в близки срещи от депутатско-парламентарен вид. Въпросите се задават от упор, за отговорите често липсва такава категоричност, но какво да се прави – съдба Стажантска...

 

Какво е да си пръв и единствен? Единствената жена министър-председател на България Ренета Инджова в разговор за превратностите на съдбата и детайлите в картината, които се забелязват, само ако се отдалечиш от нея.

 

Зорница Линдарева гостува на Сашо Диков. Момичето, което не се посвени да признае пред цяла България, че често когато има двама, се появява и трети. И понякога третият е тя... Какво й коства нейната риалити изповед и как се живее с епитета „скандален” пред името ти?

 

Какво пише в тефтерчето на Златанов? Какво съдържат страниците, които липсват? Има ли в него имена и инициали, за които все още никой не се осмелява да говори? Ексклузивен разговор за онова тефтерче с неговия автор – Филип Златанов.

 

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки за възродителите на стари рани, подбудителите на нови скандали и резултатите от всичко това: плачевно изглеждаща политическа класа, окаян народ и някои и друг пребит лекар в повече.

 

Миролюба Бенатова представя: Да избегнеш бесилото! История за един български шофьор, 130 килограма хероин и присъда в Иран.

 

Тя се казва Стефка Генева и мнозината, които я познават, си я спомнят като най-верният сътрудник, дясната ръка, личният секретар на президента Желев. Стефка Генева не отиде да се сбогува с Желю Желев, защото нямаше дори обувки. Как и защо нещата стигнаха дотам?

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис.