Ненчо Балабанов е победител за четвърти пореден път в шоуто

Стотици зрители станаха част от „фънки“ хореографията на Бруно Марс в изпълнение на Милена Маркова-Маца. Взривяващото изпълнение на актрисата не само зарази цялата публика, но и получи безспорната оценка на журито – „Това е най-доброто ти изпълнение до този момент!“.

 

Ненчо Балабанов, който се превърна в закръглената Мегън Трейнър, стана победител за

Още по темата

четвърти път в шоуто. Фаворитът на публиката сподели, че се чувства по-уверен в своя втори женски образ, но преобразяването в нежния пол остава предизвикателство.    

 

„Елвис е жив и аз съм напълно спокоен!“, обяви гостуващият член на журито за представянето на Нона Йотова, която дори предизвика припадъци от вълнение сред красавици в залата.

 

Рок музиката беше достойно представена от лудия фен на AC/DC - Филип Аврамов и изпълнената с адреналин Жана Бергендорф, която се превърна в българската рок кралица – Милена. „Много пъти съм свирил това парче с Милена. Ти наистина го направи много добре!“, не спести похвала и усмивки Фънки, които намери двете интерпретации за трудно различими от оригинала. 

 

Високите токчета се оказаха изпитание за Криско и Азис. С образа на Адел и „най-неизпеваемата песен“ рапърът надскочи себе си, изненадвайки за пореден път жури и публика. 20-сантиметровите високи обувки и тесният корсет бяха част от визията на краля на поп фолка, който въпреки тежките изискванията за образа на Бионсе, накара Магърдич Халваджиян да възкликне:“Спря ми дъха!“.

 

Джуджи показа, че не се страхува от феноменалния Майкъл Джексън, което не убягна на журито. Блондинката за пореден път доказа, че най-важното за участието ѝ в „Като две капки вода“ са доброто настроение и забавлението, което винаги присъства на сцената.   

 

„Надявам се в залата да има много рожденици следващия път“, спонтанно заяви Ненчо Балабанов, след като получи песен на Веселин Маринов за следващото шоу. „Вълшебната ръка“ на Магърдич Халваджиян донесе образа на Доли Партън на Джуджи. Нона ще се превърне в Мерил Стрийп с песента от едноименния филм – Mamma Mia, а Криско ще пее „Мой свят“ като вокала на българската група „Сленг“ – Дими. След Бионсе, Азис ще покаже коренно различно амплоа с Янка Рупкина. Маца ще бъде Мадона, а Жана Бергендорф – американската поп певица Тейлър Суифт. Бутонът накара Фицата да се чувства добре с I feel good на Джеймс Браун.