"Вярвам в любовта от пръв поглед", допълни тя

 

Аз вярвам в любовта от пръв поглед”, сподели в студиото на „Здравей, България” Гергана, един от участниците в предаването „Женени от пръв поглед”.

 

„Не съжалявам, че участвах в „Женени от пръв поглед”, това е преживяване, което едва ли се случва на всеки”, призна Гергана. „И двамата с Георги сме свикнали да бъдем самостоятелни и имаше моменти, в които трудно успявахме да напаснем различията си и може би условията, в които бяхме поставени, оказаха своя натиск”, каза тя. 

 

Гергана обясни и защо е публикувала снимка от видеозон в профила си във Фейсбук. „Понякога човек публикува неща, които са го направили щастлив. Аз публикувам неща, които по някакъв начин са ме развълнували, но не казвам, че са директно свързани с мен. За тази снимка не написах „Гергана е бременна” или „Очаквам дете”. 

 

Тя разказа, че работи като регионален мениджър на германска компания за дрехи. „Отговарям за България, имам девет магазина, четири от тях са в София, останалите са в големите градове в България”, обясни Гергана.