На какво е способна една майка, загубила детето си?

 

 

Животът на щастливото семейство Загорови от София се превръща в кошмар, след като 4-годишната им дъщеря Люси изчезва безследно по време на зелено училище в планината. Започва мащабно издирване, но детето така и не може да бъде открито. Цялото семейство е в шок. Майката на Люси – Марияна, е убедена, че дъщеря ѝ е отвлечена.

 

Въпреки че няма явни доказателства за такова престъпление, жената продължава да издирва своята рожба. Семейството е на ръба на отчаянието и трагедията се отразява на техните отношения. За да преодолеят травмата, Марияна, съпругът ѝ Александър и по-голямата им дъщеря Борислава се преместват в друг град. Първоначално нещата за семейството потръгват на новото място, но всичко се променя, когато един ден Марияна вижда на улицата малко момиченце. Отчаяната майка е завладяна от интуицията си, която ѝ подсказва, че това е дъщеря ѝ Люси. Съпругът ѝ Александър се отнася скептично към твърденията на жена си, защото тя и преди се е припознавала в различни деца. Този път обаче Марияна е убедена, че не греши...

 

На какво е способна една майка, загубила детето си? Какви действия ще предприеме полицията в случая с изчезналото дете? Припознала ли се е Марияна или това са истинските похитители? Дали семейство Загорови наистина ще успее да открие своята изчезнала дъщеря? Отговорите зрителите ще видят във втория премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” този вторник, 19 май, от 20.00 ч. по Нова. 

 

„Съдби на кръстопът: крими” е вълнуващ микс от риалити и документалистика, превърнал се в запазена марка на предаването. Всеки епизод отново разказва драматична човешка история, но специалната поредица навлиза по-дълбоко - в тъмните води на престъпленията. Изборът на криминалния елемент е провокация към търсачите на трудно откриваеми отговори, които обичат сами да разплитат сложни сюжети.