Българските спортисти се завърнаха без медали

Видео: БГНЕС

 

Българските волейболистки, състезателите по бокс и фехтовка се прибраха тази сутрин след участието си на Европейските игри в Баку, предаде БГНЕС.

 

Боксьорите Станимира Петрова, Стойка Петрова, Деница Елисеева, Елиан Димитров, Кристиян Димитров, Даниел Асенов и Стефан Иванов не можаха да вземат нито един медал.

 

Волейболистките не успяха да прескочат груповата фаза на турнира и завършиха със само една победа.

 

"Сега ще си починем няколко дни, а след това, когато се съберем отново на лагер, ще правим анализ на това, което се случи в Баку. Играхме само един месец заедно, имахме само няколко контролни срещи. Доста нови момичета се присъединиха и отборът като цяло е нов", заяви капитанът на женския национален отбор по волейбол Елица Василева.

 

"Не всички момичета са се усещали в топ форма, но това не е оправдание. Един добър атлет трябва да знае как да се състезава. Ние не сме седнали да говорим сериозно. Мисля, че не трябва да има промени, а да се работи повече. Аз се чувствам добре. Отговорността, която трябва да поема ми помага. Съжалявам, че не мога да помогна на отбора повече", добави още Василева. 

 

Видео: БГНЕС