Подробности за кампанията може да научите на официалната Facebook страница на KinoNova

Зрителите избраха Джейсън Стейтъм да „поправи” тяхното настроение с екшън-трилъра „Механикът”  в осмата седмица на кампанията  на „Великият понеделник” по KinoNova. Стейтъм влиза в ролята на високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ, който представя покушенията си  за нещасти случаи, заради което си е спечелил прозвището „механикът”. Лентата на режисьора Саймън Уест спечели зрителския вот в оспорвана борба с  приключенския екшън „Машина на времето” с участието на Саманта Мъмба и Джеръми Айрънс и романтичната комедия „Да си остане във Вегас”с  Аштън Къчър и Камерън Диас. 

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с трети сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж. 

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страница на KinoNova.